BH Fitness Global Gym Kuntokeskus

2.229,00 

Erittäin monipuoliseen voimaharjoitteluun ja kuntoiluun kehitetty BH Fitness Global Gym kuntokeskus, jossa perinteiseen monitoimiseen kuntokeskukseen on yhdistetty jalkaprässi ja dippilaite. Yksi laite – kaikki, mitä tarvitset!

Tuotetunnus (SKU): G152X Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

Kuvaus

BH Fitness Global Gym Plus Kuntokeskus

Erittäin monipuoliseen voimaharjoitteluun ja kuntoiluun kehitetty BH Fitness Global Gym Plus kuntokeskus, jossa perinteiseen monitoimiseen kuntokeskukseen on yhdistetty jalkaprässi ja dippilaite. Nauti yhdestä laitteesta, jolla voit treenata koko kehoa.

Kuntokeskuksessa

  • Jalkaprässi
  • Dippi ja ABS
  • Monipuolinen kuntokeskus ala ja ylätaljoilla
  • Max. 100kg vastus

Mitat
Pituus: 174 cm
Leveys: 200 cm
Korkeus: 225 cm
Paino: 19 kg
Max. käyttäjän paino: 100 kg

Tilaustuote: toimitusaika n.1,5 – 2 viikkoa tilauksesta! Voita tarkistaa toimitusajan ennen tilausta: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

BH Fitness on laadukkaasta valikoimastaan tunnettu huippu kuntosali- ja kotikuntolaitteiden valmistaja. Yli kahdenvuosikymmenen aikana kerätty markkinakokemus on luonut BH Fitnekselle ainutlaatuisen ymmärryksen kuntoilijan tarpeista aina lihaskuntolaitteista kardinaalilaitteisiin. Löydät kaiken tarvitsemasi kuntosalille BH Fitneksen valikoimasta.

Jos mieleistäsi kuntolaitetta tai -keskusta ei näy esillä olevassa valikoimassa, ota asiakaspalveluumme yhteyttä, niin katsotaan yhdessä oikeanlainen treenilaite  juuri sinun tarpeisiisi! asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

 

Saatat myös pitää...