BH Fitness Optima kuntoilupenkki

279,90 

logoBH_fitness_www

Monitoiminen BH Fitness Optima kuntoilupenkki, jota voi säätää monipuolisesti sekä selkä- että vatsalihastreeniin, tai käyttää punttipenkkinä. Erittäin tukeva rakenne ja monipuolinen kuntopenkki voimaharjoitteluun ja kotikuntoiluun.

 

Tuotetunnus (SKU): G320 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

Kuvaus

BH Fitness Optima kuntoilupenkki

Monitoiminen Bh Fitness Optima kuntoilupenkki, jota voi säätää monipuolisesti esim. selkä- ja vatsalihastreeniin tai käyttää punttipenkkinä.

 • 6 erilaista selkänojan asentovaihtoehtoa
 • 3 istuinosan asentovaihtoehtoa
 • 2 jalkalaitteen säätöä
 • erittäin tukeva & laadukas rakenne

Mitat
Pituus: 136 cm
Leveys: 55 cm
Korkeus: 129 cm
Paino: 17 kg
Max. käyttäjän paino: 100 kg, max. painot 50kg

Tilaustuote: Toimitusaika 1,5 – 2 viikkoa tilauksesta!

BH Fitness on laadukkaasta valikoimastaan tunnettu huippu kuntosali- ja kotikuntolaitteiden valmistaja. Yli kahdenvuosikymmenen aikana kerätty markkinakokemus on luonut BH Fitnekselle ainutlaatuisen ymmärryksen kuntoilijan tarpeista aina lihaskuntolaitteista kardinaalilaitteisiin. Löydät kaiken tarvitsemasi kuntosalille BH Fitneksen valikoimasta.

Jos mieleistäsi kuntolaitetta ei näy esillä olevassa valikoimassa, ota asiakaspalveluumme yhteyttä, niin katsotaan yhdessä oikeanlaiset varusteet juuri sinun treeniisi! asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Saatat myös pitää...

 • Nordic Duke® Kevlar Pro rannetuki salihanskat. Treenihanskat aitoa nahkaa, kämmenessä Kevlar-vahvistukset, ranteessa tukeva rannetuki.

  Nordic Duke® Kevlar Pro rannetuki salihanskat

  29,95 
  Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.