BH Fitness Aquo Soutulaite

699,90 

logoBH_fitness_www

Säännölliseen kotikuntoiluun suunniteltu erittäin stabiili BH Fitness Aquo soutulaite, jossa tarkka keskitetty soututuntuma ja selkeä näyttö. Helppo säilyttää, sillä Aqua on taitettavissa ja siinä on siirtopyörät!

 

Tuotetunnus (SKU): r308 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

Kuvaus

BH Fitness Aquo Soutulaite

Säännölliseen kotikuntoiluun suunniteltu erittäin stabiili BH Fitness Aquo Soutulaite, jossa tarkka keskitetty soututuntuma ja selkeä näyttö. Helppo säilyttää, sillä Aqua on taitettavissa ja siinä on siirtopyörät!

  • Huoltovapaat magneettijarrut
  • Keskitetty soutuliike
  • Selkeä elektroninen näyttö: aika, soutuveto per minuutti, kokonaissoutuvedot, kalorit, pulssi
  • 8 portainen manuaalinen vastuksensäätö
  • Nouseva soutukulma tehostaa harjoittelua
  • Edessä jalkatuet, joiden avulla voidaan tehdä myös anaerobista lihaskuntoharjoittelua (hauiskäännöt, jne.)

Mitat
Pituus 179cm
Leveys 50cm
Korkeus 53cm
Paino 25kg
Max. käyttäjän paino 110kg
Mitat taitettuna P 92cm x L 51cm x K 112cm
Vauhtipyörä 5,5kg

Tilaustuote: Toimitusaika n.1,5 – 2 viikkoa tilauksesta. Tarkista toimitusaika ennen tilausta: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

BH Fitness on laadukkaasta valikoimastaan tunnettu kuntosali- ja kotikuntolaitteiden valmistaja. Monen vuosikymmenen aikana kerätty markkinakokemus on luonut BH Fitnekselle ainutlaatuisen ymmärryksen kuntoilijan tarpeista aina lihaskuntolaitteista kardiolaitteisiin. Löydät kaiken tarvitsemasi BH Fitneksen valikoimasta.

Jos mieleistäsi kuntolaitetta ei näy esillä olevassa valikoimassa, ota asiakaspalveluumme yhteyttä, niin katsotaan yhdessä oikeanlaiset varusteet ja laitteet juuri sinun treeniisi! asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Saatat myös pitää...