BH Fitness Nevada Plus Kuntokeskus

1.049,00 

Monipuolinen BH Fitness kuntokeskus kaikkien lihasryhmien treenaamiseen! Turvallinen koteloitu painopakka, tukeva rakenne ja over-size istuin tekevät kovastakin harjoittelusta tasokasta. 100kg painopakka!

 

Tuotetunnus (SKU): G119XA Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

Kuvaus

BH Fitness Nevada Plus Kuntokeskus

Täysiverinen, intensiiviseen käyttöön suunniteltu laadukas BH Fitness kuntokeskus, jolla voi harjoittaa kaikkia lihasryhmiä tehokkaasti ja turvallisesti! Turvallinen koteloitu painopakka, tukeva rakenne ja over-size istuin tekevät kovastakin harjoittelusta tasokasta. 100kg painopakka!
Kätevät harjoitteluohjeet painopakan suojuksissa. Istuinosa taitettavissa runkoa vasten – säästää tilaa, ja keskus on helpompi säilyttää.

Mitat
Pituus 160cm
Leveys 95cm
Korkeus 215cm
Paino 145kg
Maks. käyttäjän paino 100kg

HUOM! Tilaustuote. Toimitusaika n. 1,5 – 2 viikkoa tilauksesta! Tarkista ennen tilausta toimitusaika: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

BH Fitness on laadukkaasta valikoimastaan tunnettu huippu kuntosali- ja kotikuntolaitteiden valmistaja. Yli kahdenvuosikymmenen aikana kerätty markkinakokemus on luonut BH Fitnekselle ainutlaatuisen ymmärryksen kuntoilijan tarpeista aina lihaskuntolaitteista kardinaalilaitteisiin. Löydät kaiken tarvitsemasi kuntosalille BH Fitneksen valikoimasta.

Jos mieleistäsi kuntovälinettä ei näy esillä olevassa valikoimassa, ota asiakaspalveluumme yhteyttä, niin katsotaan yhdessä oikeanlaiset varusteet juuri sinulle! asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi