Ale!

Kross Hexagon 3.0 maastopyörä 27,5″

490,00 

Kross polkupyörä logo

Kross Hexagon 3.0 maastopyörä 27,5″ rengaskoolla on oiva valinta nuorelle pyöräilijälle ja harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon 3.0 on  harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

 

Tuotetunnus (SKU): 5792 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kuvaus

Kross Hexagon 3.0 maastopyörä 27,5″

Kross Hexagon maastopyörä 3.0 27,5″ – nappivalinta pyöräilyharrastusta aloittavalle, satiunaisesti pyöräilyvälle ja nuorisolle!

RUNKO Performance Alumiinia
KOOT  M ( 19″), L (121″), vaihteita 3×7.
KEULA Kross Jump (jousto 80mm)
VAIHTEET Shimano Tourney TY300 / Shimano Altus M310
JARRUT Mekaaniset levyjarrut, (rotor: 160mm)
KIEKOT Kross Disc (alumiinia, 27,5″ double wall)

Väri harmaa/sini/valkoinen (koko M) ja navy-sininen/oranssi/valkoinen (koko L)

VIIMEISET SUPEREDULLISESTI!

Meillä voi tilaukset tehdä myös sähköpostilla tai soittamalla: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi & puh. 02 275 1400!

Kross on keski-eurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi jo vuodesta 2006 lähtien!