Ale!

Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 27,5″

Original price was: 769,00 €.Current price is: 659,00 €.

Kross polkupyörä logo

Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 27,5″  rengaskoolla on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon on harrastuskäyttöön suunniteltu monipuolinen maastopyörä.

Tuotetunnus (SKU): KRHE6Z27X17 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kuvaus

Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 27,5″

Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 27,5″ on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon 6.0 on harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

RUNKO Performance Alumiini
KOKO S – 17, vaiteita 3 x 8
KEULA SR SUNTOUR XCM RL (travel 100mm, crown lockout)
VAIHTEET Shimano Tourney Y700/ Shimano Acera M360
JARRUT Shimano MT200 (disc, rotor 160)
KIEKOT Kross Disc (alumiinia, 29″, double wall)

VIIMEINEN SUPEREDULLISESTI!

Meillä voi tilaukset tehdä myös sähköpostilla tai soittamalla: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi & puh. 02 275 1400!

Kross on keski-eurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi jo vuodesta 2006 lähtien!