Kross Lea 6.0 maastopyörä naisten 27,5″

795,00 

Kross polkupyörä logo

Kross Lea 6.0 maastopyörä on työille ja naisille, jotka kaipaavat pyöriinsä kauneutta ja tunnetta, mutta eivät halua tinkiä suorituskyvystä. Naisille paremmin istuva runkomalli ja laadukkaat komponentit tekevät Kross Lea maastopyöristä mahtavan pyörän sporttisille harrasteajajille!

 

Tuotetunnus (SKU): KRLE6Z29X Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

Kuvaus

Kross Lea 6.0 maastopyörä naisten 27,5″

Kross Lea 6.0 maastopyörä naisten 27,5″ on työille ja naisille, jotka kaipaavat pyöriinsä kauneutta ja tunnetta, mutta eivät halua tinkiä suorituskyvystä. Naisille kehitetty, paremmin istuva runkomalli ja laadukkaat komponentit tekevät Kross Lea maastopyöristä mahtavan pyörän sporttisille harrasteajajille!

RUNKO Aluminium Women Geometry
KOOT XXS-14″, XS- 16″
VAIHTEET Sunrace FDM500/Sunrace RDM57 tai Shimano Tourney TY700/ Shimano Acera M360 – vaihteet 24
ETUHAARUKKA SR Suntour XCT30 HLO 88mm
JARRUT Shimano MT200 (disc, hydraulic)
KIEKOT Kross Disc (aluminium, double wall)
RENKAAT Mitas Ocelot V85 27,5×2.1

Asiakaspalvelustamme voit tiedustella myös 29″ renkaalla valmistettvia isompia Lea 6.0 maastopyöräkokoja!
Meillä voi tilaukset tehdä myös sähköpostilla tai soittamalla: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi & puh. 02 275 1400!

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä. Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa.

Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi  jo vuodesta 2006 lähtien!