Kross Hexagon 5.0 maastopyörä 29″

629,90 

Kross polkupyörä logo

Kross Hexagon 5.0 maastopyörä 29″ on suosittu ja hyvä valinta harrastajalle, joka etsii monipuolista ja menevää polkupyörää!

Tuotetunnus (SKU): KRHE5Z2729X Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kuvaus

Kross Hexagon 5.0 maastopyörä 29″

Kross Hexagon 5.0 maastopyörä 29″ rengaskoolla, missä on suorituskykyä ja hyvä hinta-laatusuhde! Suosittu Kross Hexagon 5.0 maastopyörä on oiva valinta harrastajalle, joka etsii monipuolista pyörää. Hexagon maastopyörässä on korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja se on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörien monipuolisen runkodesignin ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

RUNKO Performance Alumiinia
KOOT M – 19, L – 21, vaihteita 3 x 8.
KEULA SR SUNTOUR XCE28 (80mm)
VAIHTEET Shimano Tourney TY700 / Shimano Acera M360
JARRUT Shimano MT200 (disc, hydrauliset)
KIEKOT Kross Disc (aluminium, 29″, double wall)
RENKAAT 29″ x 2,1″

HUOM! Valmistaja saattaa muuttaa komponentteja saatavuuden mukaan. Vaihdettavat komponentit ovat aina vastaavantasoisia tai jopa parempia kuin alunperin ilmoitetut osat.

Lisätietoja  asiakaspalvelustamme saatavuus ja toimitusajasta: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Voit tehdä tilaukset myös sähköpostilla: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa ja laadukasta pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.