Twinny plus tandempyörä

5.099,00 

Tukeva Twinny plus on kolmipyöräinen tandempyörä. Satulaan on mutkatonta nousta ja kolme rengasta takaavat vakaan ja miellyttävän ajokokemuksen.

Tuotetunnus (SKU): 379-0000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
   

Kuvaus

Twinny plus tandempyörä

Tukeva Twinny plus tandempyörä on kolmipyöräinen erikoispyörä. Satulaan on helppo nousta ja kolme rengasta takaavat vakaan ja miellyttävän ajokokemuksen. Pyöräilijöiden välillä on mukavasti tilaa ja voitte pyöräillä itsenäisesti tai samaan tahtiin valituista ominaisuuksista riippuen.

Kaikki tandem ja muut erikoispyörämme ovat saatavilla myös sähköavusteisena ja lisätarvikkeita ja -ominaisuuksia on paljon saatavilla!
Lisäksi, jos otat pyöräsi sähköavusteisena, valmistajalta löytyy aplikaatio mistä näet tietoja pyöräsi akusta ja muunmuassa pyöräsi sijainnin kartalla.

RUNKO 52 cm
RUNGON MATALIN KOHTA edessä 37,5 cm, takana 45 cm
PAINO 44 kg
PITUUS 261 cm
LEVEYS 75 cm
RENKAIDEN KOKO edessä 26”, takana 24”

Pyörän loisto-ominaisuuksiin kuuluu ympäristöystävällinen maali rungossa, valot, lukko, kello, parkkijarru, helposti säädettävät satulat, säädettävät tangot, 5 vuoden runkotakuu ja helppo kyytiinnousu.

Twinny tandempyörää valmistetaan myös kaksipyöräisenä: https://liikuntaliike.fi/tuote/twinny-tandempyora/

Tarkista asiakaspalvelustamme saatavuus ja toimitusaika ja kysy lisää lisävarusteista: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Normaalisti toimitusaika tilauksesta on 8 viikkoa.

Meillä voi tilaukset ja lisätiedustelut tehdä myös sähköpostilla tai soittamalla: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi ja puh. 02 2751400!