Vici 3-in-1 lastenpyörä

249,90 

Vici 3-in-1 lastenpyörä logo

Täysin uudenlaiset innovatiiviset ”grow together” VICI -lastenpyörät nyt LiikuntaLiikkeestä! Kolme pyörää yhdessä!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
   

Kuvaus

Vici 3-in-1 lastenpyörä

VICI 3-in-1 lastenpyörä on täysin uudenlainen, kooltaan muuntautuva lasten liikkumaväline, joka sopii kuin nenä päähän nykyisiin kierrätys- ja kiertotalousmääreisiin!

Rungon korkeutta voi säätää yhdellä käännöksellä ja näin Vici -designpyörä kasvaa lapsen mukana! Polkimien ansiosta tasapaino-/potkupyörä voidaan muuttaa hetkessä oikeaksi lastenpyöräksi. Vici sopii 1-5-vuotiaiden lasten jokaiseen kehitysvaiheeseen.

Vici -designlastenpyörän runko on valmistettu alumiinista ja muista laadukkaista komponenteista. Näin varmistetaan, että lasten pyörä on kevyt ja vahva. Runko ei myöskään ruostu. Toisin sanoen Vici on rakennettu tehokkaasti ja kestävyyttä silmällä piäen, se koostuu kevyestä rungosta ja muista laadukkaista komponeneteistä. Lisäksi Vici edistää lapsesi tasapainoa, itseluottamusta ja kehitystä.
Näin lapsesi oppii pyöräilemään paremmin, nopeammin, leikkisämmin ja kestävämmin!

Vici lastenpyörä sopii aluksi potkupyöränä pienille lapsille, ja runkoa kääntämällä saadaan samasta pyörästä isompi ja lopuksi liittämällä polkimet sama pyörä saa jatkoa kasvavan lapsen polkupyöränä.
Vici lastenpyörässä on on kaikki ”tykötarpeet” mukana samassa informatiivisessa paketissa!

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vici 3-in-1 lastenpyörä”