Kross TRANS HYBRID 4.0 sähköpyörä miesten

4.955,00 

Kross polkupyörä logo

Kross sähköpyörä Trans Hybrid 4.0  on trekking -tyyppinen, monipuoliseen ajoon suunniteltu sähköavusteinen pyörä korkealaatuisin komponentein, tehokkaalla SHIMANO STEPS -moottorilla, jopa 150km ajomatkoja varten!

Tuotetunnus (SKU): KRTH4Z28XMiesten Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
   

Kuvaus

Kross Trans Hybrid 4.0 sähköpyörä miesten

Kross sähköpyörä Trans Hybrid 4.0 miesten rungolla on huippuvarusteltu hybridipyörä korkealaatuisin komponentein. Tehokas SHIMANO STEPS -moottori tuottaa tehoja, jotka takaavat äärimmäisen suorituskyvyn ja luotettavuuden jopa 150km matkoja varten. 504Wh runkoon integroitu akku latautuu nopeasti ja tekee pyörätä tyylikkään näköisen. Kross Trans Hybrid 4.0 on varustettu levyjarruin ja laadukkain osin, ja on siten turvallinen, mukava ja moderni kulkuväline 28″ rengaskoolla.

RUNKO Aluminium Perfromance
KOOT M 19, L 21
KEULA SR SUNTOUR NEX LO travel 63 mm,
VAIHTEET SHIMANO ACERA T3000 /  SHIMANO ALIVIO M3100, 9 vaihdetta
JARRUT SHIMANO MT200 disc, hydraulic
KIEKOT Kross Disc aluminium, double wall
RENKAAT MITAS FLASH V66 47-622
MOOTTORI Shimano Steps  E6110 250W power
AKKU SIMPLO 504 WH integroitu
NÄYTTÖ SHIMANO SC-E6100C

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa valmistajan sivuilta: https://kross.eu/en/bikes/ebike/ebike-trekking/trans-hybrid-4-0-black-matte

HUOM! Tarkista asiakaspalvelustamme saatavuus ja toimitusaika ennen tilaamista: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi
Meillä voi tilaukset tehdä myös sähköpostilla tai soittamalla: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi & puh. 02 275 1412!

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä. Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa.

Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi jo vuodesta 2006 lähtien!

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kross TRANS HYBRID 4.0 sähköpyörä miesten”