Ale!

Duke Fitness® tasapainotyyny

Alkuperäinen hinta oli: 27,90 €.Nykyinen hinta on: 22,32 €.

DUKE_Logo_www

Ilmatäytteinen tasapainotyyny soveltuu mainiosti tasapaino-, koordinaatio- ja lihasvoimaharjoituksiin. Duke Fitness tasapainotyyny on helppo ja edullinen tapa hoitaa itseään. Hierovan tyynyn voi myös asettaa ristiselän tueksi toimistossa tai vaikka autoa ajaessa. Istuessasi tasapainotyynyllä syvät vatsalihakset voimistuvat ja saat ergonomisen istuma-asennon samalla kun pieni liike eli tasapainoilu voimistaa kehoasi ja parantaa ryhtiäsi. Tasapainotyyny on ihanteellinen ihmisille, jotka joutuvat työssään istumaan pitkiä aikoja ja kärsivät selkäongelmista. Tukeva rakenne ja materiaali. Yläpinnassa aktivoivat nystyrät, alapinta sileä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6419895001957 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

Kuvaus

Ilmatäytteinen Duke Fitness® tasapainotyyny soveltuu mainiosti tasapaino-, koordinaatio- ja lihasvoimaharjoituksiin. Tasapainotyyny on helppo ja edullinen tapa hoitaa itseään. Tukeva rakenne ja materiaali. Yläpinnassa aktivoivat nystyrät, alapinta sileä.

Istuimena käytettäessä aktivoi alaselän lihaksia tehokkaasti, ehkäisten siten selkäkipuja ja edesauttaen selän kunnossa pysymistä!

Tasapainotyynyn väri on musta.

Myös tasapainolautoja on saatavilla:
https://liikuntaliike.fi/tuote/nordic-duke-tasapainolauta/

Duke on ollut markkinoilla kuntoilijoiden käytössä jo 1980-luvun puolivälistä lähtien, ja alkuinspiraationa ovat olleet Los Angelesin aurinkoisen Venice Beachin legendaariset voimailijat ja kuntoilijat.
Duke tuotevalikoimasta löydät tarvikkeet pienempää ja isompaan treeniin.