BH Fitness Zero selkäkippilaite

499,90 

Tehokasta venyttelyä sekä lihas- ja kehonhuoltoa kätevällä BH Fitness Zero selkäkippilaitteella! Turvallinen käyttää, voidaan säätää maksimikulmaan (92°) ilman ulkopuolista apua. Taitettavissa, jolloin laitetta on helppo säilyttää ahtaissakin tiloissa.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): G400 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

Kuvaus

BH Fitness Zero Selkäkippilaite

Tehokasta venyttelyä & lihas- ja kehonhuoltoa kätevällä BH Fitness Zero selkäkippilaitteella! Selkäkippilaite on turvallinen käyttää, voidaan säätää maksimikulmaan (92°) ilman ulkopuolista apua. Taitettavissa, jolloin laitetta on helppo säilyttää ahtaissakin tiloissa. Max. käyttäjän paino 130kg.

BH Fitness Zero selkäkippilaite ehkäisee ja lievittää kipuja edistämällä verenkiertoa, lisäämällä nivelten ja välilevyjen aineenvaihduntaa ja hapensaantia. Toimii myös lihasten venyttelyssä ja palautumisessa, tehostaa nivelten liikkuvuutta, edistää verenkiertoa ja siten suorituskykyä, sekä rentouttaa koko vartaloa.

Mitat
Pituus 138cm
Leveys 73cm
Korkeus 148cm
Paino 29kg
Max. käyttäjän paino 130kg
Mitat taitettuna P 45cm x L 73cm x K 191cm

Tilaustuote: toimitusaika n. 1,5viikkoa tilauksesta.

BH Fitness on laadukkaasta valikoimastaan tunnettu huippu kuntosali- ja kotikuntolaitteiden valmistaja. Yli kahden vuosikymmenen aikana kerätty markkinakokemus on luonut BH Fitnekselle ainutlaatuisen ymmärryksen kuntoilijan tarpeista aina lihaskuntolaitteista kardiolaitteisiin. Löydät kaiken tarvitsemasi  BH Fitneksen valikoimasta.

Jos mieleistäsi kuntovälinettä ei näy esillä olevassa valikoimassa, ota asiakaspalveluumme yhteyttä, niin katsotaan yhdessä oikeanlaiset varusteet juuri sinulle! asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Saatat myös pitää...