BH Fitness Nexor Kuntopyörä

699,90 

logoBH_fitness_www

Tukeva BH Fitness Nexor kuntopyörä myös isoille käyttäjille, aina 140kg saakka! Monipuoliset ohjelmat, selkeäkäyttöinen kuntopyörä, jossa hyvät säätömahdollisuudet ja XXL kokoinen anatomisesti muotoinen satula.

 

Tuotetunnus (SKU): H1055N Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

Kuvaus

BH Fitness Nexor Kuntopyörä

Erittäin tukeva ja vakaa BH Fitness Nexor kuntopyörä myös isoille käyttäjille aina 140kg saakka. Monipuoliset ohjelmat, selkeäkäyttöinen kuntopyörä, jossa hyvät säätömahdollisuudet ja anatomisesti muotoinen satula.

  • Huoltovapaat magneettijarrut
  • Vastuksen säätö manuaalisesti 8 eri tasoille
  • LCD monitori: aika, RPM, nopeus, matka, kalorit, pulssi. Pulssimittaus-systeemillä voidaan tehdä tavoitteellista treeniä.
  • Säädettävä ohjaintako
  • XXL –satula
  • istuimen säätö horisontaalisesti ja vertikaalisti

Tilaustuote: Toimitusaika n.1,5 – 2 viikkoa tilauksesta. Tarkista saatavuus ennen tilausta: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

BH Fitness on laadukkaasta valikoimastaan tunnettu huippu kuntosali- ja kotikuntolaitteiden valmistaja. Yli kahdenvuosikymmenen aikana kerätty markkinakokemus on luonut BH Fitnekselle ainutlaatuisen ymmärryksen kuntoilijan tarpeista aina lihaskuntolaitteista kardinaalilaitteisiin. Löydät kaiken tarvitsemasi kuntosalille BH Fitneksen valikoimasta.

Jos mieleistäsi kuntopyörää tai kuntolaitetta ei näy esillä olevassa valikoimassa, ota asiakaspalveluumme yhteyttä, niin katsotaan yhdessä oikeanlainen menopeli juuri sinulle! asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

 

Saatat myös pitää...