Bh Fitness F2W Dual Juoksumatto

1.699,00 

XXL-kokoinen juoksuala, jossa 6 tehokasta elastomeeriä ja K-dumper soft –teknologia takaavat turvallisen & mukavan juoksu- tai kävelyharjoittelun.

Tuotetunnus (SKU): G6473U Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kuvaus

BH Fitness F2W Dual juoksumatto

Kompakti design, mutta markkinoiden laajin juoksuala luokassaan! Säännöllisen kuntoilijan BH Fitness F2W Dual juoksumatto monipuoliseen ja tukevaan juoksutreenaukseen. Voidaan liittää nettiin erikseen myytävällä Dual Kitillä, jota voit tiedustella asiakspalvelustamme erikseen! Juoksumatossa älypuhelin – tablettipaikka.

  • 2,75HP moottori, hiljainen mutta tehokas, 1-18km/h
  • Elektroninen nousukulman säätö 12%, nousukulman ja nopeuden pikapainikkeet
  • ECO-Mode toiminto pudottaa laitteen energian kulutusta jopa 25%
  • Green Power Tech -moottori on tehokas, vähentää ympäristökuormitusta
  • LCD sinivaloinen monitori 12:sta esiasennetulla ohjelmalla, rasvaprosenttitesti ja syke-kontrolliohjelma, motivoivat grafiikat
  • 6 elastomeerin juoksumatto K-Dumper –systeemillä: ottaa vastaan juoksun aiheuttamia iskuja, pidentäen juoksumaton käyttöikää tuntuvasti.
  • taitettavissa säilytystä varten ja siirtopyörät

Mitat
Pituus: 174 cm
Leveys: 78 cm
Korkeus: 140 cm
Paino: 86 kg
Max. käyttäjän paino: 115 kg
Mitat taitettuna: P 105cm / L 78cm K 150cm
Juoksuhihnan ala XXL: 135cm x 51cm

Tilaustuote: Tarkista toimitusaika ennen tilauksen tekoa , kiitos!
asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

BH Fitness on laadukkaasta valikoimastaan tunnettu huippu kuntosali- ja kotikuntolaitteiden valmistaja. Yli kahdenvuosikymmenen aikana kerätty markkinakokemus on luonut BH Fitnekselle ainutlaatuisen ymmärryksen kuntoilijan tarpeista aina lihaskuntolaitteista kardinaalilaitteisiin. Löydät kaiken tarvitsemasi kuntosalille BH Fitneksen valikoimasta.

Jos mieleistäsi kuntolaitetta ei näy esillä olevassa valikoimassa, ota asiakaspalveluumme yhteyttä, niin katsotaan yhdessä oikeanlaiset varusteet juuri sinun treeniisi! asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

 

Saatat myös pitää...