Kross Level 5.0 maastopyörä 29″

1.219,00 

Kross logo

Kross Level 5.0 maastopyörä on loistava valinta vaativampaankin maastoon! Kevyt ja ketterä Alumiini Lite runko, ja säädettävä ilmajousitettu keula.

Tuotetunnus (SKU): KRLV5Z29X Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   

Kuvaus

Kross Level 5.0 maastopyörä 29″ MTB XC

Kevyt ja ketterä Alumiini Lite runko, nopea pidennetty keulaosa, rungon syvät kulmaukset, kiihtyvyyttä lisäävä runkojäykkyys ja poljentavoimaa lisäävä madallettu painopiste! Kross Level 5.0 maastopyörä 1 x 11 vaihteella selviää monenlaisissa maastoissa ja remote air keulajousitus tuo ajomukavuutta ja säädettävyttä oman ajotyylin mukaisesti.

RUNKO Aluminium Lite
KOOT 29″ 19 – M, 21 – L, vaihteet 1 x 11
KEULA SR Suntour XCM 32 AIR RLR (travel 100mm, remote lockout)
VAIHTEET  Sram Level
JARRUT Sramm Level (disc, hydraulic, 180)
KIEKOT SCHWALBE RAPID ROB 29×2.25

HUOM! Tarkista asiakaspalvelustamme saatavuus ja toimitusaika ennen tilausta: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Meillä voi tilaukset tehdä myös sähköpostilla tai soittamalla: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi  & puh. 02 275 1400!

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi jo vuodesta 2006 lähtien!