Kross Level 4.0 maastopyörä 29″

845,00 

Kross logo

Kross Level 4.0 maastopyörä on loistava valinta vaativampaankin maastoon! Kevyt ja ketterä Alumiini Lite runko, jossa nopeutta tuova pidennetty keulaosa, ketterät syvät kulmaukset, kiihtyvyyttä lisäävä runkojäykkyys ja madallettu painopiste poljentavoimaa lisäämään!

Tuotetunnus (SKU): KRLV4Z29 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   

Kross Level 4.0 maastopyörä 29″ MTB XC

Kross Level 4.0 maastopyörä 29″, jossa on kevyt ja ketterä Alumiini Lite runko, nopea pidennetty keulaosa, rungon syvät kulmaukset, kiihtyvyyttä lisäävä runkojäykkyys ja poljentavoimaa lisäävä madallettu painopiste! Kross Level 4.0 maastopyörä 3 x 9 vaihteella, jolla selviää monenlaisissa maastoissa ja remote keulajousitus tuo ajomukavuutta ja säädettävyttä oman ajotyylin mukaisesti.

RUNKO Aluminium Lite

KOOT 29″ 17 – S, 19 – M, 21 – L, 23 – XL, vaihteet 3 x 9

KEULA SR Suntour XCM 32 RL (travel 100mm, remote lockout)

VAIHTEET Shimano Altus FD-M3000 31,8mm/ Shimano Deore RD-M592

JARRUT Shimano BR-M315 (disc, hydraulic)

KIEKOT Kross Disc (aluminium, 29″, double wall)

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa valmistajan sivuilta:

https://www.kross.pl/en/2020/mtb-xc/level-4-0-1

Tarkista asiakaspalvelustamme saatavuus ja toimitusaika: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi

Ilmoita tilauksen viestissä haluamasi runkokoko! Meillä voi tilaukset tehdä myös sähköpostilla tai soittamalla: asiakaspalvelu@liikuntaliike.fi & puh. 02 275 1412!

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi jo vuodesta 2006 lähtien!

&nbsp

Lisätiedot

Paino 15 kg
Mitat 140 × 20 × 85 cm
Koot

, , ,