CEP wingtech ryhtipaita, naisten

69,95 

CEP logo

Kohtaa haasteet selkä suorassa – hyvä ryhti, parempi suoritus. Uudistettu entistä parempi malli.

Innovatiivinen design ja selän SMART WINGSTRIPES -tukiosa antavat sensomotorista stimulaatiota keholle. Kun ryhti on hyvä, hengitys kulkee helpommin ja kehon hapensaanti paranee. Eronominen asento estää tutkitusti huonoon selän asentoon liittyvien vammojen ja vaivojen syntymistä sekä parantaa kehon lämmönsäätelyä. WingTech paidalla tehostat suoritustasi ja jaksat paremmin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): W0FD55 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   

UUDISTETUT CEP Wingtech paidat – parempi ryhti parantaa suoritusta

SMART WINGSTRIPES -tukiosa Cep Wingtech paidan selkäosassa ja nyt myös olkapäillä stimuloi selän lihaksistoa suoristamaan ja pysymään ryhdikkäänä. Cep Wingtech paidan innovatiivisen muotoilun ansiosta hengität paremmin, treenaat tehokkaammin ja liikut sulavammin. Lisäksi hyvä ryhti vahvistaa selän lihaksia pysyvästi!

Korkealaatuinen ja hengittävä tekninen materiaali tekee paidasta erinomaisen treenivaatetuksen tai kerrospukeutumisen alimmaisen kerroksen. CEP Wingtech ryhtipaita soveltuu kaikille liikunnan harrastajille, kestävyysurheilijoille, juoksijoille, polkujuoksijoille, vaeltajille ja  triatlonisteille, mutta erinomaisesti myös istuma- tai staattista työtä tekeville!

Materiaalit
86 % polyamidi, 14 % spandex
verkkomateriaali 87% polyesteri, 13% spandex

Konepesu ohjeiden mukaan 30 asteessa

Koot
Rinnan ympärys leveimmästä kohdasta
XS 78 – 82cm
S 82 – 87cm
M 87 – 93cm
L 93 – 99cm
XL 99 – 105cm

Saatat myös pitää...

  • Ale!