Ale!
CEP wingtech Pro ryhtipaita, miesten

CEP wingtech Pro ryhtipaita, miesten

79,95  59,00 

CEP logo

CEP Wingtech Pro ryhtipaita, joka vie ylävartaloa tehokkaasti kohti parempaa ryhtiä! Cep wingtech pro -ryhtipaita stimuloi  ylävartalon lihaksia, piristää verenkiertoa ja siirtää tehokkaasti kosteutta iholta pois. Hyvä ryhti auttaa hengittämään helpommin ja paremmin, sekä vahvistaa selän lihaksia pysyvästi. Korkealaatuinen, napakka tekninen materiaali tekee paidasta erinomaisen treenivaatetuksen!

Hyvä kehon ja selän ryhti estää tutkitusti myös huonoon selän asentoon ja ryhtiin liittyvien vammojen ja vaivojen syntymistä.

Tavallista CEP wingtech ryhtipaitaa huomattavasti tukevampi ja stydimpi, eli oikea valinta kaikille, jotka haluavat parantaa omaa ryhtiään!

VIIMEISET PAIDAT SUPEREDULLISESTI!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): W86W55000 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   

CEP wingtech pro – paras mahdollinen urheilupaita kolmitasoisella vaikutuksella!

CEP Wingtech Pro ryhtipaita, joka vie ylävartaloa tehokkaasti kohti parempaa ryhtiä! Cep wingtech Pro -ryhtipaita stimuloi  ylävartalon lihaksia, piristää verenkiertoa ja siirtää tehokkaasti kosteutta iholta pois. Hyvä ryhti auttaa hengittämään helpommin ja paremmin, sekä vahvistaa selän lihaksia pysyvästi. Korkealaatuinen tekninen materiaali tekee paidasta erinomaisen treenivaatetuksen!

Wingtech Pro -paidan materiaali ja selän ryhtiä stimuloivat wingtech stripe -kohdat ovat huomattavasti tukevampia kuin normaalissa wingtech paidassa. Tästä huolimatta istuvuus on erittäin hyvä ja selkää hyvin tukeva. Materiaali on tukevaa ja napakkaa, ja selän wintech stripe -kohdat tavalliseen wingtech -paitaan verrattuna huomattavasti isommat ja stydimmät.

CEP Wingtech Pro soveltuu kaikille liikunnan harrastajille, pyöräilijöille, kestävyysurheilijoille, juoksijoille, polkujuoksijoille, vaeltajille, triatlonisteille!

MATERIAALIT
59 % polyester, 41% spandex

Konepesu ohjeiden mukaan 30 asteessa
KOOT
Rinnan ympärys leveimmästä kohdast
XL 106 – 110cm

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 20 × 15 × 2 cm