CEP 3.0 Kompressiosukat, miesten

54,95 

CEP logo

CEP 3.0 Kompressiosukat, miesten

Erinomainen kompressio-treenisukka kaikkeen urheiluun. Entistä parempi laatu ja suorituskyky, tyyliä unohtamatta! Kohdistettu kompressiotuki tukee nilkkoja ja jalkoja sekä parantavat verenkiertoa tutkitusti ja turvallisesti. Loistava istuvuus sekä laadukkaat materiaalit estävät hiertymien syntymisen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): WP50 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
   

CEP 3.0 Kompressiosukat, miesten

Must-have juoksijoille kaikille tämän kauden juoksijoille ja treenaajille! CEP 3.0 kompressiosukat antavat jänteille ja nivelille aktivoivaa stimulointia, mikä stabiloi jalkaa, ja vähentää näin loukkaantumisia ja venähdyksiä. 3.0 sukissa on tarkasti sijoitetut anatomiset pehmusteet, jotka vaimentavat askeliskuja. CEP 3.0 kompressio sukat auttavat myös plantaarifaskiittioireisiin! Erittäin hyvä istuvuus ja tutkitut korkealaatuiset materiaalit ehkäisevät hiertymien ja ikävien rakkojen muodostumista. Hyvä kosteuden siirto takaa mukavan treenin.

CEP 3.0 sukat kestävät 150-200 oikein tehtyä pesukertaan ennen kuin kompressio-ominaisuuksissa alkaa näkyä heikkenemistä. Konepestävissä – noudata pesuohjeita!

Materiaalit
85% polyamidi, 15% spandex

Koot
3 – pohkeen ympärys 32 – 38 cm, kengän koko 39 – 43
4 – pohkeen ympärys 39 – 44 cm, kengän koko 44 – 46
5 – pohkeen ympärys 45 – 50  cm, kengän koko 46 – 50

CEP kokotaulukko

Cep

Saatat myös pitää...